top of page

Подорож за внутрішнім світлом

групова виставка
4 - 18 грудня 2016
Перша Львівська Медіатека
Львів

Наш світ змінюється. Дедалі більше людей помічають, що час почав спливати швидше, бажання – здійснюватися, думки – матеріалізуватись. Почастішали приємні збіги обставин і «випадкові» доленосні зустрічі. Світ почав нас чути. Світ почав відповідати на кожну нашу думку, як сповнену радості, так і тьмяну.
Простір завібрував. Ми стоїмо на роздоріжжі – жити як звикли, і відчувати, як новий світ ставить перед нами перешкоди, чи знайти у собі сміливість заглянути в центр своєї душі, почути поклик свого серця, і вирушити в той бік, не обертаючись. Вирушити в подорож за внутрішнім світлом.
Учасниці виставки розмовляють зі своїми серцями мовами кольорів і форм. Мова кожної художниці особлива і унікальна, але всі чотири мови використовують одинакові слова – любов, довіра, радість.
Картини Олени Каїнської ведуть нас досередини, у підсвідомість, до ядра. В пошуках самої себе душа подорожує крізь казкові ліси, наповнені символічними образами і архетипічними символами, кожен із яких слугує дороговказом до пункту призначення – нашого серця.

bottom of page